Jeugd v.v. Voorwaarts grossiert in prijzen!

0
946

De jeugd van Voorwaarts heeft het vandaag erg goed gedaan tijdens het goed bezette toernooi op sportpark Moscou te Bergentheim.
In de ochtenduren vochten eerst de  E2 en E5 van onze plaatselijke trots in de finale om de eerste en tweede plek. Hierbij was het de E2 aan haar stand verplicht om deze partij winnend af te sluiten en ze deed dit dan ook.

`s-middags moest de E1 op komen draven tegen louter eerste klasse teams en zelfs een team dat uit kwam in de hoofdklasse van de jeugdcompetitie. Maar de ploeg onder leiding van trainer(t) Wout Derks combineerde soepel naar de overwinning, door in de laatste wedstijd de hoofdklasser Nieuwleusen E1 met 1-0 te verslaan. Op de foto ziet u de winnende E1 selectie met trainer(t) Wout Derks en leider Bert Leussink.
Westerhaardigitaal feliciteert de E1 en E2 met hun overwinning en de E5 met de tweede prijs (we hopen dat er ook een foto is gemaakt van de E2 en E5, mail deze dan naar redactie@westerhaar.eu). ==> ondertussen hebben wij de foto van de winnende E2 selectie ook ontvangen (zie hieronder),  bedankt daarvoor!

voorwaarts_e2_1e_toernooi_bergentheim_600_01

img_1706_640x480_640

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier