Hulpgoederen voor Bosnie

0
1650

bosnie-kopie.jpgDonderdag 29 mei 2014, Hemelvaartsdag, vertrok er een konvooi met hulpgoederen naar het door overstromingen geteisterde Bosnië. Hierbij zaten ook hulpgoederen die verzameld zijn door Wendy Mulder en Jeroen Grevink.
De Westerhaarse Wendy Mulder en haar vriend Jeroen Grevink vertrekken binnenkort ook naar Bosnië om er hulp te bieden en er voor te zorgen dat de door hun verzamelde hulpgoederen goed terecht komen.
Drogisterij Berghuis was gevraagd of ze mee wilden werken door producten te leveren om pakketten hulpgoederen samen te stellen.
Hieraan is door Drogisterij Berghuis gehoor gegeven door belangeloos producten zoals paracetamol, pleisters, tandpasta, tandenborstels, shampoo, luiers etc. beschikbaar te stellen t.b.v. de pakketten met hulpgoederen voor Bosnië.
Drogisterij Berghuis hoopt zo een bijdrage te kunnen leveren aan de hulp reis van Wendy en Jeroen en uiteindelijk aan de wederopbouw van het door overstromingen geteisterde Bosnië.

Op de foto overhandigt Raymond Berghuis van Drogisterij Berghuis een doos met hulpgoederen voor het door overstromingen geteisterde Bosnië aan Wendy Mulder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier