Huisvuilinzameling wijzigt per 12 januari 2009!

0
669

logo_gemeente_twenterand_182Om de afvalinzameling in Twenterand te optimaliseren, vindt er een aantal wijzigingen plaats in de inzamelroutes. De wijziging begint op 12 januari 2009. Vanaf deze datum kan het zijn, dat de inzameling van uw afval op een andere dag plaatsvindt dan u gewend bent. U vindt uw inzameldag op de afvalwijzer van 2009. Tot 12 januari 2008 wordt nog volgens het schema van 2008 ingezameld en kunt u de container op de dag die u gewend bent aan de weg zetten.

Container anders aanbieden
Vanaf 1 januari heeft de vuilniswagen waarmee het afval wordt ingezameld een hefinstallatie aan de zijkant. Dit betekent voor u, dat u uw container niet meer met de achterkant naar de straat moet zetten, maar met de voorkant.

Om onduidelijkheden te voorkomen, ontvangt u binnenkort een brief met uw nieuwe inzameldag en een uitgebreide instructie over hoe u de container aan de weg moet zetten.

Meer informatie en vragen
Meer informatie over de afvalinzameling kunt u lezen op de website van ROVA www.rova.nl. Op deze website kunt u de afvalwijzer vinden. Als u uw postcode en huisnummer intypt, verschijnt de afvalwijzer die bij uw adres hoort.

Voor vragen over de afvalwijzer kunt u bellen met de klantenservice van ROVA, telefoonnummer 038-427 37 77 of mailen naar info@rova.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier