Gratis gezellige avond voor Samenloop voor Loop op 10 mei in de Klaampe

0
818

gijsnillessen.jpgOp zaterdag 10 mei aanstaande is er een gezellige avond voor alle Samenloop voor Hoop deelnemers en vrijwilligers. Gijs Nillessen, opgegroeid in Westerhaar, zal op die avond een grappige stand-up comedy act verzorgen die voor een groot gedeelte over de gemeente Twenterand zal gaan. Velen zullen herkenbare en hilarische situaties horen die in onze regio zich hebben afgespeeld. Aansluitend zal Marjolein Schepers zingend met haar band de avond gezellig afsluiten.
Toen we Gijs en Marjolein benaderden waren ze beide direct enthousiast. Door het goede doel van de Samenloop voor Hoop willen zij zich belangeloos inzetten. “Voor zo’n goed doel en groots evenement die nu in onze gemeente plaats gaat vinden wil ik graag mijn steentje bijdragen” aldus Gijs die nu in Groningen woont en al enige jaren in het vak actief is. Hij heeft door het hele land opgetreden en staat bekend als een groot talent. Grappig is dat ook Marjolein Schepers nu ook in de provincie Groningen woont en in Westerhaar is geboren. De band die ze mee neemt komt uit Groningen en speelt op menig feesten en partijen leuke en moderne muziek. Marjolein wil ook haar deel bijdragen, “Ik vind het een fantastisch doel en hoop dat er vele mensen zullen komen” was haar reactie. De Klaampe stelt ook belangeloos de zaal en apparatuur ter beschikking en het eerste bakje koffie wordt tevens door de Klaampe aangebonden.

Introductie scheiding

De Samenloop voor Hoop is een 24 uurs estafette waarbij teams 24 uur in een estafette lopen in de strijd tegen kanker. De 24 uur staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. De teams verzamelen voorafgaand en gedurende het 24 uurs evenement zoveel mogelijk geld ten behoeve van het KWF. Op 27 en 28 juni zal op het sportpark “de Bosrand” bol staan van de activiteiten en hoopt de organisatie vele, vele teams en bezoekers te ontvangen.
Teams die zich reeds hebben ingeschreven kunnen de entree kaarten gratis bestellen en iedere deelnemer kan daarbij aanwezig zijn. Ook alle vrijwilligers van dit evenement kunnen deze kaarten bestellen. Wilt u naar deze prachtige avond maar heeft u nog geen team? Het kan nog steeds. Maak een team van minimaal 10 personen, schrijf je in en u ontvangt gratis toegangskaarten. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.samenloopvoorhoop.nl/twenterand of stuur een mail aan twenterand@samenloopvoorhoop.nl of naar slvhwesterhaar@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier