Gouden speld KNVB voor Schoemaker

2
1304

De voetbalvereniging Voorwaarts hield deze week de ledenvergadering in het clublokaal op sportpark Twistveen.

joopschoenmaker_400_01
Hoogtepunt was de uitreiking van de gouden speld van de KNVB aan kantinebeheerder Johan Schoemaker. Deze prijs werd hem opgespeld door Joop van de Berg, bestuurslid van de KNVB district Oost. Schoemaker kreeg de prijs voor het vele vrijwilligerswerk dat hij de afgelopen jaren voor de vereniging heeft gedaan. Hij was 26 jaar bestuurslid en 31 jaar sinds 10 augustus 1976 kantinebeheerder. In 1990 ontving Johan Schoemaker de zilveren speld van de KNVB en ook is hij erelid van Voorwaarts.

Ook werden enkele jubilarissen in het zonnetje gezet. Mans Nijboer en Reinder Bakker waren 50 jaar lid, Bonnie Niks 40 jaar en Albert Mulder 25 jaar. De jubilarissen ontvingen behalve het speldje ook een boeket bloemen uit handen van voorzitter Gerard Aalderink.

Op de goed bezochte vergadering kwam verder duidelijk naar voren dat Voorwaarts klaar is voor de derde klasse van de KNVB. Nadat vorig jaar de promotie was mislukt, is het vertrouwen dit jaar nog groter. Onder leiding van trainer Jan ter Beek en de versterkte selectie moet het dit jaar lukken. Ook het sportpark, dat onlangs uitgeroepen werd als best onderhouden sportpark van de gemeente Twenterand, is geschikt voor een hoger niveau.

Ook qua ledental gaat het goed met de Westerhaarse voetbalvereniging. Gestaag groeit het aantal en momenteel staat de teller op 423. Bij de bestuursverkiezingen werden zowel secretaris Ronald de Jong als Henk Bakhuis, hoofd Technisch Zaken, voor een nieuwe periode herkozen.(TUBANTIA)

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier