Goedverblijf.nl uit Westerhaar in de race voor Zoover Award 2016

0
1473

kantoor-goedverblijf.jpgWesterhaar-Vriezenveensewijk – Goedverblijf.nl hotelarrangementen uit Westerhaar is genomineerd voor de Zoover Awards 2016. Goedverblijf.nl dingt mee in categorie ‘hotelaanbieder’.
De Zoover Awards zijn al jaren een belangrijke consumentenprijs voor zowel reisorganisaties als vakantiegangers. Door te stemmen en rapportcijfers toe te kennen aan organisaties in de reisbranche, bepaalt de consument wie er wint. Stemmen kan t/m 23 maart 2016.
Per categorie worden twee Awards uitgereikt: voor de populairste (de reisorganisatie die de meeste stemmen heeft gekregen) en de beste reisorganisatie (de reisorganisatie met de hoogste waarderingscijfers). Daarnaast is er één Award waar alle genomineerden voor strijden: de Award voor de meest klantvriendelijke reisorganisatie. Er zijn minimaal 200 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.
Op 22 februari werd de 1e tussenstand bekend gemaakt en Goedverblijf.nl heeft tot dusver goede scores behaald. Het staat in de top 3 voor zowel Populairste Hotelaanbieder (meeste stemmen) als Beste Hotelaanbieder (hoogste waarderingscijfers).

Introductie scheiding

Top 3 in willekeurige volgorde voor de Award voor Beste Reisorganisatie in de categorie Hotelaanbieder:
• Goedverblijf.nl
• Booking.com
• Trivago

Top 3 in willekeurige volgorde voor de Award voor Populairste Reisorganisatie in de categorie Hotelaanbieder:
• Trivago
• Goedverblijf.nl
• Booking.com

Goedverblijf.nl werd in 2012 opgericht door Robin Schepers uit Kloosterhaar. Sinds mei 2015 is het bedrijf gehuisvest in Westerhaar. Via de website alsook telefonisch kunnen consumenten voordelige hotelarrangementen boeken bij 3- en 4-sterren hotels in Nederland, Duitsland & België. Er worden complete meerdaagse arrangementen aangeboden tegen aantrekkelijke condities.
U kunt Goedverblijf.nl helpen om de felbegeerde prijs van ‘beste hotelaanbieder’ in de wacht te slepen. Door te stemmen via www.zooverawards.nl/goedverblijf maakt u kans op een vakantiepakket ter waarde van € 300,- samengesteld door Fonq.nl.
Op 21 april 2016 worden de Awards (23 in totaal) uitgereikt tijdens een groot feest in het Westergastheater in Amsterdam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier