Gewijzigde afvalinzameling

0
722

Gewijzigde afvalinzameling met Pasen ( week12)
Op maandag 5 april (2e Paasdag) wordt er geen afval ingezameld in de gemeente Twenterand. Hierdoor wordt de afvalinzameling verplaatst naar dinsdag 6 april.

Koninginnedag (week16)
Op vrijdag 30 april (Koninginnedag) wordt er geen afval ingezameld in de gemeente Twenterand. Hierdoor wordt de afvalinzameling verplaatst naar donderdag 29 april.

Hemelvaart (week18)

Op donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) wordt er geen afval ingezameld in de gemeente Twenterand. Hierdoor wordt de afvalinzameling verplaatst naar zaterdag 15 mei (dus later!)

Het kan voorkomen dat het huisvuil op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de afvalcontainer op de dag van inzameling voor 07.30 uur aan de straat neer te zetten.

Wij wensen u prettige feestdagen toe. Meer informatie over het aanbieden van uw afval vindt u in de afvalwijzer of op de website van ROVA, www.rova.nl
.
Inzamelzakken plastic afval bestellen?
Als de zakken bijna op zijn, kunt u nieuwe zakken bestellen bij ROVA. Dit is gratis en gaat heel eenvoudig via www.rova.nl/zakkenbestellen of via de klantenservice, telefoonnummer (038) 427 37 77 of klantenservice@rova.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier