GERRIT BERGHUIS ERELID VAN VOORWAARTS

0
2077

voorwaarts2010_640x480_640Afgelopen week werd aan de Twistveenweg in Westerhaar de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Voorwaarts gehouden.
Voorzitter Gerhard Aalderink opende de vergadering waarna secretaris Ronald de Jong, op zijn eigen bekende wijze, het afgelopen jaar de revue liet passeren.
Bij de behandeling van de financiën werd duidelijk dat de vereniging bij penningmeester Berthil Krikken in goede handen is.

Er werd een discussie gevoerd bij de behandeling van het bestuursbeleid, waarbij de voorzitter de aanwezigen nogmaals voorhield hoe belangrijk het is om alle posten bezet te hebben. Zonder de vele vrijwilligers is het haast ondoenlijk om een vereniging op de been te houden.

Tijdens deze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering heeft het bestuur Gerrit Berghuis voorgedragen als erelid vanwege zijn vele verdiensten voor de club.De vergadering ging akkoord met dit voorstel door luid te applaudisseren. In het bijzijn van zijn echtgenote mocht Gerrit de onderscheiding in ontvangst nemen van voorzitter Gerhard Aalderink.

Er waren echter meer jubilarissen. Ep Rink en Jan Kampherbeek, de laatste was helaas niet aanwezig, waren 60 jaar lid van Voorwaarts en zij ontvingen een pennenset met inscriptie. Bonnie Seubring en Wout Derks kregen de speld voor het 40-jarig lidmaatschap opgespeld. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier