Exposities in het Kulturhus

0
722

De Kunstenaars Gert Drent  Maurice Grobben Mariska Eggengoor en Job Exel.  Alle vier zijn werkzaam op  het out sider art atelier Artdesch te Almelo . exposeren  van 6 oktober tot eind december 2010 in Kulturhus de Klaampe te Westerhaar.

Voor Gert  Drent is deze expositie  een ware thuiswedstrijd omdat zijn roots in Westerhaar te vinden zijn. Gert Drent is veelzijdig , hij kan over van alles en nog wat schilderen en experimenteert met verschillende materialen. Soms werkt hij met naald en draad op doek , maar hij maakt ook collages en heeft enkele mooie graffiti werken op zijn naam staan. Een zekere gevoel van humor is ook vaak in het werk van Gert terug te  vinden.

Maurice Grobben een  jong aanstormend talent maakt van alles kunst . In de Klaampe komt zijn twee-dimensionale werk te hangen.   

Job Exel , maakt realisaties en  pentekeningen , schilderijen,  stripverhalen en keramisch werk. Hij maakt  werk vanuit zijn fantasie met eigen gecreëerde verhalen en personages , maar laat zich ook inspireren door de natuur.Hij werkt nauwkeurig , trefzeker en verfijnd .

Mariska Eggengoor  laat zich vooral inspireren door dieren. Mariska heeft een bont  palet gebruik ; het plezier van werken spat er als het ware van af .Mariska heeft een illustratieve manier van werken  waardoor het werk gemakkelijk toegankelijk is.

De expostie is te zien van  6 oktober tot eind december 2010 op alle werkdagen tot 22.00 uur  in:
Kulturhus de Klaampe,Beeklaan 1, 7676 BC Westerhaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier