Eerste senioren starten met ‘Keep Fit` in Westerhaar.

0
1030

keep_fit_wh_1_9908_640Tijdens de presentatiemarkt “Bewegen met Plezier”op 3 september jl. zijn enkele senioren enthousiast geraakt voor de Keep Fit-lessen.
De eerste ‘jongere` senioren ( ja, vanaf 55 jaar kan en mag men al deelnemen aan de Keep Fit) zijn dinsdagmiddag 9 september van start gegaan in de sportzaal van Kulturhus de Klaampe.

Wat is “Keep Fit”? Een combinatie van gymnastiek en sport en spel. Door deze gecombineerde vorm van bewegen ziet men echt vele klachten bij senioren verminderen. Denk bijv. aan stijve spieren en gewrichten, krachtverlies, slecht uithoudingsvermogen, coördinatiestoornissen en pijnklachten.
Wat biedt de activiteit “Keep Fit”? Een goed opbouw van de les. Oefeningen die door iedereen op maat uitgevoerd kunnen worden. Naast een sportief aspect ook een sociaal aspect.
En bij Keep Fit zijn ook mensen met een chronische aandoening aan hart of longen zeer goed op hun plek zijn. Zowel mannen als vrouwen kunnen samen sporten en het plezier in bewegen staat voorop. Een sportachtergrond is niet nodig.

keep_fit_wh3_9908_560

Wilt u zelf ervaren wat de Keep Fit inhoudt?
Kom gerust dinsdag 16 september a.s. om 15.30 uur naar de sportzaal. Neem een matje mee en trek gemakkelijk zittende kleding aan. Doe gewoon een paar keer mee om te voelen en ervaren of het ook voor u een plezierige bewegingsactiviteit is.
Wanneer: dinsdag van 15.30 – 16.30 uur
Waar : sportzaal de Klaampe
Beeklaan 1in Westerhaar
Let op : er is nog plek vrij voor meer enthousiastelingen uit Westerhaar op 16 en 23 september 2008 gratis les; daarna € 1,15 p.les
Heeft u nog vragen? Informeer via het Zorginformatiepunt bij Loes Leemrijse , tel. 0546-481450.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier