De winnende ballonnen van Chantal & Annika met 200 km afstand !!!

0
1675

 

img_9012_1024x768_1024

Eind vorig jaar is het Kulturhus in Westerhaar officieel geopend. Een hele week stond Westerhaar in het teken van een feestweek. Tijdens de officiële opening zijn er honderden ballonnen de lucht ingegaan onder gejuich van alle basisschoolleerlingen van Westerhaar. Zij waren allemaal uitgenodigd en hebben massaal ballonnen met kaartjes laten opstijgen.
Uit de reacties die terugkwamen bleek dat de ballonnen bijna in Denemarken terecht kwamen. Ze landden in Noord-Duitsland. De ballonnen die de meeste kilometers afgelegd hebben zijn die van Chantal Lucht en Annika Vredenborg van De Blokstoeke. Deze twee ballonnen hebben er 200 kilometer opzitten.

Eigenlijk wilde Rabobank West Twente  3 prijswinnaars in het zonnetje zetten. Van elke basisschool 1 prijswinnaar. Maar het ging anders. Van 2 scholen hadden wij namelijk twee ballonnen die exact in hetzelfde dorpje in Duitsland landde. Daarom hebben wij ervoor gekozen om dan maar wat meer prijzen te halen. Hieronder volgen de gelukkigen:

De Blokstoeke:  Chantal Lucht & Annika Vredenborg, beide ballonnen 200 km.
De Fontein (Hoofdweg) : Ramon van Nuil, 183 km.
De Fontein (Assonstraat):  Anna Zhang & Monique Roze & Cheryl Niks,  ook 183 km.

Uit handen van ambassadeur van Rabobank West Twente, Henri Bakhuis,  ontvingen de winnaars prachtige prijzen, alsook hun kaartje wat aan de ballon zat weer retour. Henri had daar de kilometers opgezet die de ballonnen afgelegd hadden. Henri heeft dit ingetikt in een routeplanner, om de exacte kilometers in beeld te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier