De Bron

0
1431

img_3096_desktop_resolutie_636Omdat de Gereformeerd kerk aan de Wollegrasstraat behoort bij de Protestante Kerken in Nederland (PKN) is er voor gekozen om het kerkgebouw een naam te geven.

Op 11 Januari 2009, tijdens de intrededienst van Ds. E. van Beesten, was de naam bekend: “de Bron”, welke was aangedragen door 2 gemeenteleden. Het logo is ontworpen door Dhr. Heinen uit Dalfsen.

Het College van Kerkrentmeesters is samen met vrijwilligers aan de slag gegaan om het logo vorm te geven. Ook zijn er vele sponsoren bij betrokken welke belangeloos hun medewerking hebben verleend in de vorm van arbeid of materialen, waarvoor nogmaals onze dank.

Zondag 29 november 2009 was het eindelijk zover, het logo kon worden onthuld.

Een samenvatting van de betekenis van het logo: De kerk ‘de Bron` wil een plek zijn waar iedereen welkom is. Hier komen we samen rondom de bron van ons leven nl. God, de Vader van onze Heer Jezus Christus.
Bij Hem mogen we onvoorwaardelijke liefde ervaren; we mogen vergeving van zonden ontvangen en bemoedigd worden wanneer we door het leven verwond of geslagen zijn.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier