Damclub DeZ/WvM wint voor de tweede maal het Dijks Leijssen open NK!

0
815

img_7203_640x480_480_01Voor de vierde maal in successie werd afgelopen zaterdag het Dijks Leijssen Advocaten Open NK voor clubteams georganiseerd door damclub Witte van Moort uit Westerhaar.
Het toernooi werd geopend door Mr. R.J. Leijssen uit Enschede. Met twaalf deelnemende teams was de opkomst iets minder ten opzichte van vorig jaar (zestien teams). Er werd een rondtoernooi gespeeld van in totaal elf ronden. Na een spannende strijd kwam de organiserende vereniging als winnaar uit de bus. Het team van Wvm behaalde in totaal twintig punten. Na drie jaar werd er dan eindelijk weer eens beslag gelegd op de eerste plaats.Dammers uit Oost uit Doetinchem eindigde op één punt achterstand op de tweede plaats, net voor de kampioen van vorig jaar, VBI uit Huissen. Het tweede team van Wvm eindigde op een knappe vierde stek. Wethouder Binnenmars van de Gemeente Twenterand en toernooiorganisator Gerbrand Hessing reikten `s middags de prijzen uit.
De organisatie kon terugkijken op een geslaagd toernooi dat ook volgend jaar, als Damclub Witte van Moort haar vijftigjarig bestaan viert, wederom op de damkalender zal prijken.

img_7176_640x480_640

img_7180_dvd_pal_576

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier