CDA TWENTERAND KIEST IN DE KLAAMPE NIEUWE VOORZITTER: HUIB ESHUIS

0
1247

foto_huib_eshuis_1_1024De Algemene Leden Vergadering van CDA-Twenterand heeft in haar vergadering in De Klaampe in Westerhaar-Vriezenveensewijk unaniem Huib Eshuis gekozen als nieuwe voorzitter van CDA-Twenterand.
Huib Eshuis volgt Gerrit Kuiper op die per 1 oktober afscheid nam als CDA -voorzitter.
Huib Eshuis is 34 jaar oud, geboren in Almelo, getogen Vriezenvener en in het dagelijks leven werkzaam als projectteamleider en mede-eigenaar van bct architecten, ingenieurs & adviseurs te Enschede. Hij studeerde Commercieel Technische Bedrijfskunde, specialisatie bouwmanagement aan de Saxion Hogeschool in Enschede.

Huib Eshuis is sociaal actief als vrijwilliger op diverse terreinen variërend van voetbal tot jeugdwerk en kerkenraad. Jarenlang was hij keeper bij het 1e elftal van DETO-Vriezenveen en maakt nog altijd deel uit van de Rood-Zwarte formatie als reserve keeper van de 1e selectie.
Als actief belijdend lidmaat van de Nederlands Hervormde Kerk was hij lid van de kerkenraad in wijk 4 (Westerkerk) als jeugd-ouderling. Daarvoor was hij jarenlang actief in het Hervormd jeugdwerk- Reflection als leidinggevende en secretaris van de jongensclub.
Huib kreeg het CDA met de paplepel mee en komt uit een CDA-nest. Diverse familie-leden zijn actief betrokken CDA-lid en zijn oom is CDA-fractievoorzitter in Hengelo- Overijssel. Hij is getrouwd met Riët Harsevoort en trotse vader van Vera (4) en Ivan (2).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier