CDA TWENTERAND BESPREEKT N36 BIJMINISTER EURLINGS & GS IN ZWOLLE

0
1041

img_8505_640x480_640Tijdens de bijeenkomst van CDA Overijssel in Zwolle heeft een breed samengestelde delegatie van CDA-Twenterand succesvol opnieuw de N36 onder de aandacht gebracht van de heren Camiel Eurlings, Minister van Verkeer & Waterstaat en Theo Rietkerk, Gedeputeerde Staten van Overijssel. Met name de verkeersveiligheid bij de Sibculoseweg-Westerhaar Vriezenveensewijk, de bereikbaarheid van bedrijfsterreinen in Vroomshoop en Garstelanden, de bewegwijzering, de mogelijkheden tot verbreding en upgrading van de N36 en de gevaarlijke situatie bij op- en afritten kwamen hierbij aan de orde. Op korte termijn vinden vervolggesprekken plaats met de verschillende bestuurslagen in Zwolle en Den Haag om verbetering van de huidige N36 op korte termijn door te voeren.

Tijdens de bijeenkomst van CDA-Overijssel spraken CDA-wethouder Jan Binnenmars, Raadslid Simone Neep, raadskandidaat Frouwke Bramer en CDA lijsttrekker Couzijn Bos actief in om de N36 op te waarderen.
Zowel voor de bedrijfsterreinen van Vroomshoop als van Garstelanden/ Westerhaar-Vriezenveensewijk is een optimale bereikbaarheid van groot belang. Zowel de Minister als de Gedeputeerde ontvingen foto`s en situatieschetsen van de huidige situatie en mogelijke verbeterpunten. Voor de situatie rondom verlenging van op- en afritten en verkeersveiligheid heeft de Minister ter plekke ambtelijke ondersteuning vanuit het Ministerie van Verkeer & Waterstaat aangeboden. Aangezien de N36 de route Twente-Drente betreft zijn er ook provinciale belangen en belangen van Hardenberg, Ommen en Almelo. Het CDA gaat verder met de betrokken bestuurders om tot een oplossing te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier