CBS DE FONTEIN AAN DE ORANJESTRAAT MAG ZICH ZWEMKAMPIOEN 2014 NOEMEN

0
1213

schoolzwemwedstrijd-2014-zwemkampioen.jpg

Op 25 april jl. werd er in het overdekte zwembad De Stamper in Vriezenveen door de leerlingen van groep 8 van de drie basisscholen uit Westerhaar gezwommen voor de titel zwemkampioen 2014.
Naast de medailles die per school door de drie snelste zwemmers op de 25 meter vrije slag en de schoolslag waren te winnen, ging het uiteindelijk om de het winnen van de wisselbeker. De warming-up begon al met de fietstocht naar het zwembad. Dit was goed te doen met het mooie zonnige weer. Bij aankomst in het zwembad had zwemclub De Wieke alles al klaar voor de wedstrijd en met goede uitleg en strakke organisatie verliep het allemaal heel vlot. Er was zelfs tijd over waarin de kinderen vrij in het water konden zwemmen en spelen. In de pauze was er voor alle aanwezigen een bekertje drinken met iets lekkers er bij. Na de pauze kon elke school met het estafette zwemmen nog extra punten halen voor de titel zwemkampioen 2014. De wisselbeker en daarmee de titel werd uiteindelijk zeer nipt gewonnen door Cbs De Fontein aan de Oranjestraat.

Introductie scheiding

Deze sportactiviteit is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Provincie Overijssel vanuit de “€ 1,00 regeling breedtesport 2013-2014 Provincie Overijssel”.

Iedereen vond het een geslaagde morgen en er wordt al uit gekeken naar volgend jaar waarop opnieuw gestreden zal worden om de wisselbeker en de titel zwemkampioen 2015.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier