Burgemeester Kobes geeft officiële startsein jubileumjaar!

0
616

img_7919_640x480_640Westerhaar is 125 jaar en dat zullen ze weten ook! Vele vrijwilligers maakten in de ochtenduren het feestterrein gereed voor de officiële openingshandeling. Partytenten werden opgezet, het grote jubileumsponsorbord en vele vlaggenmasten werden geplaatst, de acht meter hoge champagnefles werd opgeblazen en vol gestopt met balonnen van hoofdsponsor Rabobank West Twente en nog veel meer.
Toen de koffie gezet en de glühwein warm was, druppelden om 13.30 uur de eerste dorpsgenoten `binnen` en gelukkig kwamen we met velen! Bovendien waren, naast de Burgemeester, ook de andere leden van het College van Burgemeester & wethouders aanwezig. Om ongeveer twee uur werden alle bestuurleden van stichting 125 jaar Westerhaar bijeen geroepen en bracht voorzitter Rosita van der Kruk haar openingswoord ten gehore. Hierin kwam duidelijk tot uiting dat een jublileumjaar alleen maar een succes kan worden, wanneer we met z`n allen initiatief tonen, een positieve bijdrage willen leveren. Dat betekent `de handjes uit de mouwen` of wellicht als sponsor ondersteuning willen bieden! Zaterdagmiddag werd in ieder geval door vele Westerhaarders al het goede voorbeeld gegeven. Onze Burgervader de heer Bernard Kobes benadrukte dat ook nog in zijn speech. Hij was bijzonder blij dat Westerhaar het jubileumjaar niet zomaar voorbij liet gaan en sprak lovende woorden over deze start van het jublileumjaar. Vervolgens zorgde hij, door een fikse ruk aan het rood wit blauwe lint te geven, voor het ontkurken van de champagnefles waardoor er vele honderden Rabo-balonnen het luchtruim kozen! Toen aansluitend nog het fraaie, door de kunstkring beschilderde, jubileumsponsorbord was onthuld, waren daarmee de officiële openingshandelingen achter de rug. Vervolgens genoot iedereen nog van de glühwein, koffie, bitterballen, andere versnaperingen en elkanders gezelschap. Het bleef nog lang gezellig op het feestterrein aan de Schuineweg en laat het een goed voorteken zijn voor de rest van 2010!!  

WesterhaarDigitaal.nl was voltallig aanwezig en de foto`s staan nu in het fotoalbum, maar de video moet eerst nog gemonteerd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier