Bij Chris Walraven op de koffie!

3
1041

cimg4240-02-12-2013.jpgRaadslid Chris Walraven had iedereen uit Westerhaar uitgenodigd om met hem, onder het genot van een kopje koffie, te discussiëren in een vergaderruimte van het Kulturhus de Klaampe. 
De agenda stond niet vast en dus werd er natuurlijk vooral gesproken over enkele gevoelige onderwerpen. Zo kwamen de Klaampe en De Plump aan bod.
Voor het raadslid een gelegenheid om een toelichting te geven op de wijze waarop besluiten tot stand komen en op de werking van democratische processen in de Gemeenteraad.
De aanwezige dorpsgenoten konden aan de orde stellen wat er maar wenselijk was en zodoende begrip vragen voor de wensen die er leven in de gemeenschap en aangeven dat er niet altijd begrip is voor de genomen besluiten.

Chris Walraven was de eerste om aan te geven dat het lastig is om iedereen tevreden te stellen, maar dat iedere beslissing voor en tegenstanders zal kennen!

3 REACTIES

  1. Ik wil via deze weg graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen tot een naar mijn mening zinvolle avond. Ik was verrast door de grote opkomst en goed dat Westerhaar-Vriezenveensewijk blijkt geeft heel betrokken te zijn over wat er binnen hun kern gebeurt. Op een open en informele manier is er gesproken over de verschillende standpunten. Je hoeft het hierbij niet eens te zijn of te worden met elkaar, maar ik heb er veel van opgestoken. Moeten we in het najaar nog een keer doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier