Atleet Vincent Kerssies uit Westerhaar sportman van het jaar

0
1801

kessies_297Alle kernen van de gemeente Twenterand zijn in de prijzen gevallen bij de toekenning van de sportprijzen en de cultuurprijs. Dat is woensdag gebleken tijdens de prijsuitreiking in zalencentrum Zandwijk in Vriezenveen.
De Vereniging Historisch Schouwspel uit Den Ham kreeg de cultuurprijs. De Hammenaren bleven de rockband Kleazer en de Vereniging Oud Vriezenveen Groep voor.

Atleet Vincent Kerssies uit Westerhaar werd gekroond tot sportman van het jaar. De Nederlands kampioen op de 400 meter horden en de nummer drie van de Europacup op die afstand kreeg van de jury de voorkeur boven de kleine Kaiya Brouwer (motorcrosser) en Manfred Binnenmars (zwemmer).

Daniëlle Hondebrink van KEV Vriezenveen, Overijssels én Nederlands kampioene tumbling springen, was bij de vrouwen de enige genomineerde en werd sportvrouw van het jaar.

De vrouwen van gymnastiekvereniging Lova uit Vroomshoop, de meervoudige Overijsselse en Nederlandse kampioenen, werden uitgeroepen tot sportploeg van het jaar. Zij lieten bij de sporthuldiging KEV Vriezenveen en de Hammer TafelTennis Vereniging achter zich. (Tubantia)

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier