Afsluiting Hoofdweg Vriezenveen – Westerhaar

0
1580

logo-gemeente.jpgIn de periode van maandag 11 augustus 7.00 uur tot en met vrijdag 31 oktober 2014 17.00 uur is de Hoofdweg tussen Vriezenveen en Westerhaar-Vriezenveensewijk ter hoogte van de Westerveenweg/Schottenweg gestremd.

Zowel de fietsbrug als de hoofdbrug over de Verbindingsleiding moet vervangen worden. Deze werkzaamheden nemen een periode van zo’n 12 weken in beslag. Reden voor de gemeente Twenterand om te zorgen voor een tijdelijke voorziening om het ongemak zoveel mogelijk te beperken.

Omleiding:

Introductie scheiding

 

Voor fietsers wordt een noodbrug (aan de oostkant van de bestaande brug) aangelegd. Voor het plaatselijke landbouwverkeer wordt een omleiding gerealiseerd door het grasperceel aan de noordwest kant van de brug. Op deze manier kan landbouwverkeer via de Harmsenweg, de Westerveenweg en de Hoofdweg van noord naar zuid en terug komen. De stremming in de Schottenweg wordt tijdelijk verwijderd. Via bebording wordt duidelijk gemaakt dat deze omleiding alleen geldt voor landbouwverkeer. Het overige gemotoriseerde verkeer kan gebruik maken van de N36.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier