Stichting Care4Uall organiseert in de herfst vakantie 3 activiteiten

0
946

Stichting Care4Uall organiseert in de herfst vakantie 3 activiteiten voor kinderen, jongeren en jong volwassenen in de leeftijd van 5 tot en met 23 jaar met een (licht) verstandelijke beperking, gedragsproblemen, een stoornis in het autistisch spectrum en of psychiatrische stoornissen.

Dankzij verschillende organisaties en ondernemers zorgt Care4Uall voor een gezellige middag voor alle kinderen in de gemeente Twenterand en omgeving met een rugzakje. Binnen onze stichting hebben we inmiddels vele vrijwilligers die vol enthousiasme de groepjes begeleiden en zo zorgen voor een allerzins geslaagde dag.

Bij elke activiteit zijn er minimaal 2 EHBO’ers aanwezig, die ook zorg dragen voor een rust moment wanneer een deelnemer dit nodig mocht zijn. Uit ervaring is gebleken dat er een grote vraag is naar de activiteiten zoals Care4Uall deze aanbiedt. Er is behoefte aan laagdrempelig contact, het samenzijn en meedoen zoals elk ander kind.

De 3 activiteiten zijn een Meidenmiddag, Muziekmiddag in samenwerking met de Harmonie Vroomshoop en een lasergame avond. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.care4uall.nl

We zien u graag tegemoet.

Groetjes,

Team Care4Uall
Dianne, Monique, Steven en Bertil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier