125 jaar Westerhaar – Vriezenveensewijk

0
822

125_jaar_westerhaar_600125 jaar Westerhaar – Vriezenveensewijk,

Woensdagavond 23 april vond er een eerste bijeenkomst plaats in de Klaampe.
De opkomst was redelijk. Voorzitter Jansen van de Oranjevereniging verwelkomde de aanwezigen. Vele aanwezigen wilden al het naadje van de kous weten over het feest maar daar is het in dit stadium te vroeg voor. Er zijn nog geen plannen. Deze zullen moeten worden opgesteld door een jubileumcomité.
De verdere strekking van deze avond was dan ook om te proberen belangstelling te wekken voor leden die in dit comité willen plaats nemen.
Daarvoor bleek al snel voldoende animo. De volgende verenigingen/instellingen zegden in principe hun medewerking toe. Korfbalvereniging SDO, WesterhaarDigitaal.nl, Ondernemersvereniging A.Z.B , Welzijn Twenterand, Plaatselijk Belang, Mannenkoor Westerhaar, Muziekvereniging SDG, Atletiekvereniging, Buurtvereniging Vinkenweg en de Oranjevereniging.
Binnen elke organisatie zal men proberen een persoon te leveren voor het comité.
Een eerste bijeenkomst is voorlopig gepland op maandag 16 juni a.s. De uitnodigingen daarvoor zullen t.z.t. naar de diverse instanties worden verstuurd.
Het is van belang ook de eigen activiteiten duidelijk in kaart te brengen. In het jaar 2010 blijken een aantal verenigingen ook een jubileum te vieren. Goede contacten in deze zijn dan ook belangrijk om het op te stellen programma een goede vorm te geven.
Kortom een eerste aanzet tot 125 jaar Westerhaar – Vriezenveensewijk is gegeven.

Wilt u ook u zegje doen, dat kan.
Meld u aan op het forum

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier