Zomerlezen

0
1405

Zomervakantie en openingstijden

Tijdens de zomervakantie zijn er gewijzigde openingstijden bij twee vestigingen van Bibliotheek Twenterand. Bibliotheek Westerhaar is gesloten van 26 juli tot en met 15 augustus (bouwvak) en Bibliotheek Vroomshoop is tijdens deze periode op maandagochtend, dinsdag en donderdag de hele dag en vrijdagochtend gesloten. De overige dagen wordt de zij-ingang gebruikt.

Zomerlezen
Tijdens de zomer kun je altijd terecht in een van onze vestigingen. Je kunt overal al je materialen inleveren en lenen. Tot 9 augustus worden alle boeken en andere materialen automatisch voor zes weken uitgeleend. Ga je buiten deze periode langer dan drie weken met vakantie? Vraag dan bij de balie om een extra lange uitleentermijn!
Lekker lang lezen
De thuisblijvers kunnen de hele zomer door dus in de bibliotheken terecht. Er staan rijen met (ont)spannende, romantische en avontuurlijke boeken op hen te wachten. Lekker met een boek en tijdschriften in de zon! Op de website onlinebibliotheek.nl zijn e-books, luisterboeken en tijdschriftenapp te downloaden.
Tip voor vakantiegangers in eigen land: Neem je bibliotheekkaart mee. Hiermee kun je gratis gebruik maken van vrijwel alle bibliotheken in Nederland.

De Bibliotheek wenst thuisblijvers en vakantiegangers een zonnige vakantie!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier