Zet `m op 11 Tour in Westerhaar

0
685

Deze zomer trekt RTV Oost weer door de provincie met de `Zet `m op 11-Tour`. Vanuit 65 Overijsselse steden en dorpen wordt een dag lang live uitgezonden door Radio en TV Oost.
Dinsdag strijkt de `Zet `m op 11-Tour` neer op de Hoofdweg in Westerhaar (naast het busstation). De inwoners worden opgeroepen om zelf een bijdrage te leveren aan de live uitzending. Dat kan door vanaf 12.00 uur langs te komen op de RTV Oost locatie en plaatselijke onderwerpen of problemen aan te kaarten, een muziekinstrument te bespelen, te vertellen over een hobby of gewoon ergens je hart over te luchten. Onderwerpen kunnen ook tevoren worden gemaild naar
11@rtvoost.nl.

Radio Oost begint om 06.50 uur met live bijdragen. TV Oost begint om 12.00 uur. Tijdens de uitzendingen kan men een SMS-bericht sturen dat in beeld te zien is. Om 17.20 uur (herh. 18.20, 19.20 en 20.20 uur) wordt afgesloten met een live uitzending met lokale gasten.

RTV Oost is benieuwd hoe Westerhaar tijdens het Nederlands Elftal steunt. Inwoners kunnen foto`s van opgetuigde straten en andere `Oranje-uitingen` mailen naar foto@rtvoost.nl. Deze foto`s komen op de site van RTV Oost.
Tijdens de `Zet `m Op 11-Tour` zijn er prijzen te winnen in het `Zet `m op 11 Boodschappenspel`. Mail 11@rtvoost.nl als bij u TV Oost op 11 staat en u mee wilt doen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier