YOUNG CONTINENTALS: FLITSENDE GOSPEL DOOR TIENERS IN WESTERHAAR

0
1359

Zaterdag 3 mei 2014 om 19.30 uur wordt er in de Gereformeerde Kerk de Bron te Westerhaar een concert gegeven door de internationaal bekende Young Continentals.

Dit concert is het allerlaatste concert waarin Acts 29 wordt gepresenteerd! Dus heb je het nog niet meegemaakt, laat deze kans dan niet voorbijgaan!!

Waarschuwing: het is mogelijk dat je vanaf het eerste moment van ‘Acts 29′, het gloednieuwe programma van de Young Continentals gegrepen wordt door de energieke en enthousiaste jongeren, die met aanstekelijke passe een bruisende show én een heldere boodschap brengen.

De Young Continentals is een door auditie geselecteerde groep tieners die hun vakantie opgeven om te getuigen met hun muziek.
Hun opreden is geschikt voor iedereen die van muziek (van stampende rock en hiphop tot ontroerende ballads), dans en enthousiasme houdt. Voor tieners dus, maar zeker niet alleen voor hen!!

Met nieuwe songs als ‘Make a move’, ‘What if we were real’, Show Jesus’, ‘Me without You’ en “Outcast’ nemen de Young Continentals je mee door het leven, een weg vol verrassingen, uitdagingen en emoties. Elke dag betekent een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van God en jou. Schrijf jij hieraan mee??

Introductie scheiding

De groep die een concert zal geven in Westerhaar bestaat uit 21 tieners en hun begeleiders. Nomie Botter uit Westerhaar en Naomi de Jong uit Vriezenveen, zingen mee in deze groep!!
Het gevarieerde repertoire en bijbehorende muziekstijlen maken het mogelijk om deze avond een ‘life changing experience’ te ondergaan!

Het concert vindt plaats op 3 mei 2014 om 19.30 uur in de Gereformeerde Kerk de Bron, Wollegrasstraat 8 te Westerhaar.
Kaarten zijn te reserveren via www.continentals.nl en kosten € 2,50 tot 18 jaar en € 5,- voor 18 jaar en ouder. Ook aan de zaal zijn kaarten te verkrijgen. Meer informatie is te verkrijgen bij Jannie Lensen, 0546-659303 (graag inspreken in voicemail) of Caroline de Jong, 06-26664853

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier