Wie is ‘Beste buurtsportcoach Twente 2014’!

0
642

Bewegen is gezond, bewegen is leuk! Zeker voor kinderen is het belangrijk dat ze het naar hun zin hebben tijdens het bewegen en dat ze worden uitgedaagd om actief te zijn. Daarom organiseert Twente in Balans (onderdeel van GGD Twente) een verkiezing waarbij bewegen, uitdaging en samen spelen centraal staan.

Verkiezing ‘Beste buurtsportcoach van Twente 2014′
Twente in Balans daagt buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen in heel Twente uit om een gave beweegactiviteit voor basisschoolkinderen te organiseren. Buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen zijn meestal in dienst van de gemeente en zorgen voor aandacht voor bewegen in hun gemeente, wijk of buurt. Dit doen zij door activiteiten te organiseren voor én met de buurtbewoners. Deze mensen doen dus al veel voor het onderwerp ‘bewegen’, maar wie doet dit nu eigenlijk het best? Wie laat de meeste kinderen in zijn of haar gemeente bewegen? Wie verzint de leukste activiteit? Kortom, wie mag zichzelf de ‘Beste buurtsportcoach van Twente’ noemen?

Heel Twente beweegt!
In de periode van 14 april tot en met 14 mei kunnen alle buurtsportcoaches en combinatie- functionarissen in

Introductie scheiding

Twente een gave activiteit organiseren in hun gemeente of buurt. Deze activiteit moet georganiseerd worden voor kinderen op de basisschool, met een leeftijd van 4 tot 12 jaar. Houd dus in de gaten waar en wanneer er activiteiten in uw buurt worden georganiseerd en kom ook! Alle activiteiten zijn te vinden via Facebook pagina: https://www.facebook.com/pages/Twente-in-Balans/100792693427084

 

De coaches maken zelf foto- en filmmateriaal van hun activiteit en kunnen deze op de Facebookpagina van Twente in Balans zetten. Na 14 mei zal een professionele jury zich buigen over alle activiteiten en een winnaar selecteren die zich een jaar lang de ‘Beste buurtsportcoach van Twente’ mag noemen. Help ook en ‘like’ uw favoriete buurtsportcoach of combinatiefunctionaris op de Facebook pagina van Twente in Balans!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier