Westerhaar gaat de Strijd aan!!

0
2169

Ook dit jaar wordt tijdens Koningsdag door de Oranjevereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk de jaarlijkse “Strijd” georganiseerd. De eerste teams hebben zich inmiddels opgegeven, hierdoor kan de organisatie met genoegen mededelen dat men met volle overtuiging “de Strijd” aan zal gaan.
Maar de Oranjevereniging hoopt dat er zich de komende weken nog meer teams opgeven, die graag de strijd met elkaar aangaan. De vaste “oude” garde is wel aanwezig, wellicht dat de jeugd deze “oude” garde eens uit wil dagen en wil zien wat men op sportief punt kan bereiken. Daar is “de Strijd” een ideaal platform voor.
Een team moet uit minimaal 6 personen en een coach bestaan. Het inschrijfgeld bedraagt € 49,00 per team, waarna je door de organisatie voor € 25,00 consumptiemunten terugkrijgt. Je mag als team ook een spel bedenken waarin jullie goed zijn, maar dit is gezien de ervaring binnen de organisatie niet meer noodzakelijk. Bedenkt men wel een spel, dan vraagt de organisatie om ook de benodigde vrijwilligers, die het spel goed kunnen begeleiden, aan te leveren.
“De Strijd” begint om 13.00 uur. De prijsuitreiking is na afloop van “de Strijd”. Tevens is er een DJ aanwezig in de Klaampe, zodat niets een gezellige Koningsdag in de weg staat.
Heb jij ook een team, die de strijd aan durft te gaan, geef je dan op via www.oranjeverenigingwesterhaar.nl.
Wie durft??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier