WESTERHAAR 12 JULI WEER IN AMERIKAANSE SFEREN

1
1092

Op zaterdag 12 juli wordt er de alom bekende “All American Saturday” rondom café De Driesprong weer georganiseerd. Het Thema is Back to Basic, dus terug naar waar het allemaal begon. Op het buiten podium staan weer diverse live bands. Vrijdag avond om 20.00 uur is de aftrap voor de “5 Star Party Band”, met een geweldig verassend repertoire en een zeer hoog mee zing en feest gehalte.
Zaterdag vanaf 10.00 uur zijn er weer diverse verschillende glimmende Amerikaanse auto’s en motoren te bewonderen. Iets na 12.00 uur zijn er de klanken van “Cliff Richard & the Shadows” te horen vanaf het podium.

Introductie scheiding

Red Strats is een tribute sixties top formatie die veel nummers van Sir Cliff ten gehore brengen. Maar ook andere heerlijke nummers vanuit die tijd, schuwen deze heren niet. Waarschijnlijk is de jongste bandmember 60 jaar, dus het zijn allen oude rotten in de muziek scene. Later de dag is er een optreden van de band “Acoustic Chiefs”. Hun spelen alleen maar akoestische top 100 songs. Dus zeer herkenbare muziek.
Natuurlijk wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht, want een broodje hamburger kan op zo’n feestje immers niet ontbreken. Indien u in het bezit bent van een U.S.A. ride bent van harte welkom om deze hier te gaan stallen. Beide dagen zijn vrij toegankelijk voor publiek.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier