WELKOM THUIS.

0
1624

Aankomende zondag houd de  Gereformeerde kerk in Westerhaar een bijzondere kerkdienst (Kanseldienst) genoemd WELKOM THUIS.
Thema van deze dienst is het verloren schaap wat we als commissie daad werkelijk willen laten zien door beelden die we hebben gemaakt
in een schaapskooi in Haaksbergen, delen van de beelden zullen tijdens de dienst worden getoond via de Beamer.
Na afloop is er voor de kinderen gelegenheid om een ballon op te laten.


WELKOM THUIS

Zondagavond het derde verhaal uit lukas 15, het verloren schaap. In dit verhaal komen we in gesprek met een echte schaapherder, n.l Hans Abbink [op video opgenomen]

welkomthuis_386

Hij laat ons op een boeiende manier zien hoe hij probeert te voorkomen dat schapen afdwalen. Ook ontmoet hij een voor ons oude bekende, namelijk Jannes, en die was wel afgedwaald van zijn groep.
Zoals u van ons gewend bent wordt het een afwisselende dienst, met mooie liederen en een korte meditatie.

Dit is de laatste dienst van het WELKOM THUIS PROJECT.

We willen de boodschap van het Evangelie per luchtpost verspreiden, daarom mogen de kinderen een ballon oplaten met een briefje met het verhaal van de verloren zoon.
Om de dienst te kunnen laten slagen hebben we nodig: GODS GEEST, MONDEN OM TE ZINGEN, OREN OM TE LUISTEREN, EN NATUURLIJK KINDEREN DIE ONS WILLEN HELPEN OM DE BALLONNEN OP TE LATEN.

WELKOM IN DE KERK,WELKOM THUIS.

We hopen dan ook dat er veel mensen naar onze dienst toe komen en jullie als team kunnen met jullie site hier een bijdrage aan leveren.

Kanseldienst commissie
Gereformeerdekerk
Westerhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier