WEBSITES POLITIEKE PARTIJEN DRAMATISCH

0
697

logo_gemeente_twenterand
TWENTERAND – Het wil via internet nog maar niet lukken met de communicatie tussen de Twenterandse politieke partijen en de inwoners. De politieke partijen slaan het college van B & W regelmatig om de oren met slechte communicatie richting de burger. Maar de pot verwijt de ketel … Vooral met de sites van LLT en HvT is het erg droevig gesteld.

De redactie van deze kabelkrant bezocht de verschillende sites en concludeert dat momenteel het CDA het meest actueel is. Op deze site wordt melding gemaakt van de nieuwjaars-bijeenkomst vandaag met Van Bijsterveldt en Omtzigt. Verder is het pleidooi in het laatste raadsdebat te lezen voor meer parkeerplaatsen in de Kruidenwijk.

De webmaster van Gemeentebelangen Twenterand laat het de laatste tijd wat afweten. Sinds 25 juli 2007 is het uitvoerige nieuwsarchief niet meer bijgewerkt. Hoewel de hoofdpagina actueel is, missen we toch de laatste politieke berichtgeving.

Via de landelijke site van de ChristenUnie kom je bij de Twenterandse partij. Onder in een huiskamer genomen foto van enkele lokale ChristenUnie politici staan slechts 3 artikelen uit de periode 17 augustus 2007 t/m 15 november 2007. Opvallend is het enige artikel (van een jaar geleden) over `grafrust`, geschreven door de tot voor kort in Den Ham wonende predikant Harmanny.

Bij de overige partijen is het droevig gesteld met de websites. Op de PvdA-site is als laatste op 10 mei 2006 een verslag van de ledenvergadering van 29 mei 2005 gepubliceerd. Gelukkig wordt dit op de hoofdpagina gecompenseerd door een artikel over `varkensflats` op 19 november 2007.

Op de PvdA-site is de in oktober 2007 vertrokken Hidde Visser overigens nog steeds raadslid.

Echt slecht bijgewerkt zijn de sites van VVD/LLT en HVT. Onder het kopje fractie wordt huidig wethouder Freek Becker nog steeds raadslid genoemd en onder nieuws staat enkel het verkiezingsprogramma. Hélène van Tol zegde vorige maand toe meer tijd te steken in haar website. Ze is nog niet begonnen, hoewel dat echt wel nodig is, want ook haar site is sinds de verkiezingen in 2006 niet veranderd. De enige verwijzing op sgp.nl, die op zondag gesloten is, is dat men in Vriezenveen lid kan worden van de plaatselijke kiesvereniging. Dus verder helemaal niets over Twenterand.(DeltaFM)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier