VVD steunt AZB standpunt over Schuineweg

0
664

WESTERHAAR – De VVD ondersteunt van harte het voorstel van Algemeen Zakelijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk om de Schuineweg op te waarderen tot een volwaardige rondweg.
Dit standpunt heeft de VVD al voor de verkiezingen ingenomen en is o.a. onderwerp van gesprek geweest tijdens de forumdiscussie met secretaris Jeroen Klinkhamer op de VVD thema-avond over verkeer in februari.

De VVD-fractie zal er alles aan doen om deze opwaardering mogelijk te maken en dit aanhangig maken zodra er een nieuw college is samengesteld.

Een opgewaardeerde Schuineweg is tevens een volwaardig alternatief voor een eventuele afsluiting van de N36 bij calamiteiten. Er dient onderzocht te worden of hierdoor mogelijk extra gelden beschikbaar zijn via de provincie.

De VVD complimenteert het AZB voor de constructieve bijdrage aan de verkeersveiligheid in en rond Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Een speerpunt uit het laatste VVD verkiezingsprogramma en een onderwerp waar de VVD zich volledig voor zal blijven inzetten in het belang van heel Twenterand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier