Voorwaarts start regio voetbaltoernooi 45+

0
656

logo_vv_voorwaarts_125Mede op initiatief van Dos 37 technisch manager Gerrit Meijerink start vrijdagavond 11 september a.s op het sportpark van Voorwaarts het 45+ regio toernooi. Als clubs zullen v v Voorwaarts, v v Dos 37, v v Den Ham, v v Kloosterhaar en v v Bruchterveld hun opwachting maken. Bewust is gekozen voor de vrijdagavond wanneer er geen voetbalactiviteiten plaatsvinden om oud spelers, trainers/leiders scheids/grensrechters, bestuursleden en sponsoren in gelegenheid te stellen om een balletje te trappen.
De bedoeling is om 3 keer in het najaar en 4 keer in het voorjaar bij elk deelnemende vereniging een avond te vullen, elke avond worden er 4 wedstrijden tegen elkaar gespeeld. Bij Dos 37 en Den Ham zullen 2 avonden plaatsvinden i v m kunstgras. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op een half speelveld en de spelregels van het pupillen reglement worden gehanteerd. De volgende speeldatum is vrijdag 9 oktober bij de v v Den Ham
Voor diegene die nog even de oude cracks aan het werk willen zien is men a.s vrijdag 11 september van harte welkom op het sportpark van de v v Voorwaarts, de wedstrijden beginnen om 19.20 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier