Voorwaarts F1 kampioen!

0
1556

f1kampioen3_480

Vandaag was het de grote dag van het F1 team. Wanneer ze de uitwedstrijd tegen DETO F2 zouden winnen zouden de jongens van F1 najaarskampioen 2009-2010 worden. Dit zou wel eens een lastige opgave worden. DETO F2 was eveneens koploper en zou met winst ook nog steeds kampioen kunnen worden. Vele afgereisde ouders en supporters stonden dan ook gespannen aan de lijn.
Het was ook een spannende wedstrijd waar Voorwaarts door een doelpunt van Rodney Evers aan de leiding kwam. DETO kwam nog voor rust langszij.
In de tweede helft werd het weer slechter en werd het moeilijker voetballen op kunstgras. De jongens wisten dat ze aan een gelijkspel genoeg hadden, maar DETO probeerde voor de volle winst te gaan en kwam steeds dichterbij. Gelukkig had Voorwaarts hun superkeeper Erns-jan Otten.
Halverwege de tweede helft kwam Voorwaarts weer op voorsprong door een mooie goal van Ramon Olsman na een goed samenspel met Rodney Evers.
Volgens alle begeleiders hebben alle jongens super goed gevoetbald en samen het kampioenschap binnen gehaald.

De trainers Jordy Schoemaker en Rutger Hollthuis en leiders Eddy Olsman en Bas Huizing waren bijzonder trots op hun spelers die allemaal een kampioens T-shirt, bloemen en een mooie beker kregen aangeboden door de ouders.
Uiteraard werden de jongens bij Voorwaarts warm onthaald en ontvingen daar uit handen van het jeugdbestuur een mooie bos bloemen. Natuurlijk ontbraken de kampioenscola en patat niet. De morgen werd afgesloten door een toeterende rondrit door de straten van Westerhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier