Voorwaarts blij met 9 pupillenscheidsrechters

0
699

vvvoorwaartslogo_171Afgelopen woensdagavond zijn 9 spelers uit het B1 elftal van Voorwaarts geslaagd voor de KNVB-cursus “pupillenscheidsrechter”. Niet alleen voor het theoriegedeelte, maar ook voor het praktijkgedeelte zijn alle spelers geslaagd. Tijdens de cursus hebben de jongens allerlei scheidsrechterspullen mogen ontvangen van de KNVB, zoals een fluitje, scoreblokje en een knvb opbergtasje om de spullen bij elkaar te houden. De jeugdcommissie is zeer trots op de nieuwe aanwinsten. Hierdoor is namelijk het scheidsrechtersprobleem op de zaterdagmorgen bij de pupillen zo goed als opgelost. Bij Voorwaarts dus in het vervolg geen coaches en ouders in het veld om te fluiten, maar echte gecertificeerde clubscheidsrechters!!
Organisator van het geheel, wedstrijdsecretaris Erik Aman, is zeer tevreden over de verloop van de cursusavonden en is voornemens om de cursus ieder jaar te organiseren.
Voorzitter Gerhard Aalderink feliciteerde alle jongens met het behalen van hun certificaat en wenste iedereen veel succes toe met het scheidsrechtersvak.
De volgende spelers zijn geslaagd:
Johan Boxem, Diede ter Braak, Timo ter Braak, Bjorn Brunnink, Kaylee Eggink, Chiel Maneschijn, Nick Pol, Kevin Prijs en Anno Vos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier