Voorwaarts 2 KAMPIOEN

0
1355

img-2212-kopie.jpgZaterdag 12 april stond voor Voorwaarts 2 de belangrijke wedstrijd thuis tegen Den Ham 3 op het programma. Zelf moesten de oranje hemden winnen en zouden dan moeten afwachten of Hhc in Marienberg punten zou morsen, bij dit senario zou de titel binnen zijn. Het tweede had in de persoon van Co Mulder een heuze spion in Marienberg (waarvoor dank!!), telefonisch werd de leiding op de hoogte gehouden van de stand… Affijn, om half 1 werd afgetrapt en Voorwaarts 2 liet zien wat de intentie was, winnen! Na 10 minuten lag de bal dan ook in het netje, goed doorzetten van Thom vd Woning en een evengoede voorzet werd keurig binnengewerkt door Bram Visser, geen vuiltje aan de lucht voor het tweede. De openingstreffer bleek geen boost te zijn voor een goed vervolg, in plaats van de 2 of misschien 3-0 aan te tekenen was de eerste uitbraak van Den Ham direct doeltreffend. Met veel moeite werd de rust gehaald met 1-1.

In de rust werd duidelijk dat de stand op het andere veld in het voordeel van het tweede was, dit wetende moest de tweede helft wel uit een ander vaatje worden getapt.

Introductie scheiding

Zo geschiede.. de mannen van Jos Legebeke herpakten zich en lieten zien dat ze de terechte kampioen zouden zijn. De treffer zou niet lang meer uitblijven… Halverwege de tweede helft was het Bram Visser die Jordy Niks lanceerde, koel werd de bal via de binnenkant van de paal tot doelpunt gepromoveerd. De opluchting aan Voorwaarts kant was groot. Voorwaarts ging direct op zoek naar de derde treffer en die leek ook te komen alleen had Bram het vizier niet op scherp. 10 minuten voor tijd werd Jordy Niks weer de diepte in gestuurd zijn voorzet belande op het hoofd van Michel Smit, de keeper van Den Ham redde knap alleen was het wederom Michel die in de rebound de stand op 3-1 bracht. De klus was geklaard.. Om kwart over 2 floot de goed leidende scheidsrechter voor het eind. Toen kwam de vraag: is het Tweede kampioen? Er werd gebeld.. wedstrijd afgelopen in Marienberg??? Nee.. er moest gewacht worden.. Om half 3 kwam het bevrijdende telefoontje, 4-4 was de eindstand in Marienberg. De titel was binnen er mocht gefeest worden!

Kampioensshirten werden aangeboden door Adrie Wiersma Meindert Zomer en Eddy Olsman. Een geweldig gebaar! Ook startte Adrie de vrachtwagen van Slaat om de jongens een ereronde door de Westerhaar te laten maken. Bij terugkomst was er een groot feest in de kantine en werd er eten bezorgd door pizzaria de pyramiden, aangeboden door het bestuur. Het feest werd uiteindelijk voortgezet in Hardenberg, kortom een dag om nooit te vergeten!

Namens spelers en begeleiding bedanken wij: Co Mulder voor het op de hoogte houden van de stand in marienberg en onvoorwaardelijke support! Adrie Wiersma, Meindert Zomer en Eddy Olsman voor de prachtige shirten. Het bestuur voor de mooie bloemen, het feest inclusief eten. Pizzeria de Pyramiden voor de goede bodem. En onze sponsors Sempre Avanti, Allard Snippe en Hans Schoemaker waardoor we het hele jaar keurig voor de dag zijn gekomen. Rens voor het wassen van onze kleren. Het eerste elftal voor de goede wisselwerking, kampioen worden doe je immers met zijn allen. (VV Voorwaarts)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier