Voorwaarts 1 bedankt vrijwilligers en publiek

1
724

logo_vv_voorwaarts_125Voorwaarts 1 bedankt vrijwilligers en publiekWat zo mooi begon en zo goed was georganiseerd eindigde in een deceptie. Een mooie zaterdagmiddag georganiseerd door vele vrijwilligers. Van kaart- en lootjesverkopers tot suikerspin verkopers, van kantinepersoneel tot pupillenbegeleiders, van rookworstverkopers tot extra koffie- en drankverkopers, van de mensen van het vuurwerk en alle verdere vrijwilligers tot het vele publiek, alles was tot in de puntjes goed verzorgd.
Maar ondanks alle inspanningen hebben wij als team door een aantal fouten de middag qua sportief gedeelte een minder mooie wending gegeven. Het goed spelende team van Ben Sepp gaf ons geen gelegenheid om deze fouten te herstellen.
Daarom willen wij iedereen als vrijwilliger en het in grote getale opgekomen publiek bedanken voor hun inzet en vertrouwen in ons team en eij hopen jullie allemaal een spoedig herstel te kunnen tonen. We hopen dat dit aan het eind van het seizoen tot een bevredigend slot leidt en we dan alsnog samen iets leuks kunnen vieren.

Namens de selectie
Henk Snoeijink

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier