Verslag SDO-UNI – DKOD

0
883

logo-korfbal.jpgAfgelopen zaterdag speelde SDO/UNI 1 een thuiswedstrijd in Kloosterhaar tegen koploper DKOD 1 uit Heelsum. De vorige ontmoeting tussen de twee ploegen eindigde in een 18-10 overwininning in het voordeel van DKOD.
SDO/UNI begon niet goed aan de wedstrijd. Verdedigend zat het wel goed maar aanvallend werd er te makkelijk bal verlies gebleven. DKOD kwam op een 0-2 voorsprong. Na de vakwissel ging het de thuisclub aanvallend ook beter af, de ploeg kwam op 1-2 en had kansen op de gelijkmaker. Die kwam er niet DKOD kwam op 1-3 door een onterecht gegeven strafworp. Daarna liepen de bezoekers uit naar 1-9. SDO/UNI wist voor de rust nog 2 keer te scoren. Dit leverde een 3-9 tussenstand op.

In de tweede helft nam DKOD snel uit naar 3-12. De wedstrijd was al gespeeld. In het reststand van de wedstrijd speelde SDO/UNI redelijk maar scoorde maar 2 keer. DKOD dat aanvallend veel balverlies had wist toch nog een paar keer te scoren. De einduitslag was 5-16 in het voordeel van de uitploeg.
De komende twee weken zijn er geen competitie wedstrijden. 10 mei hervat SDO/UNI 1 de competitie met een uitwedstrijd in Doorn tegen KCD 1. Deze wedstrijd begint om 15:30 uur.