Vernieuwd Voorwaarts wint eerste oefenduel

0
637

logo_vv_voorwaarts_125Vernieuwd Voorwaarts wint eerste oefenduelNa het vertrek van 4 basis spelers is trainer Tonnie van Veen aan het puzzelen geslagen om de open gevallen plekken in te vullen. In de oefenwedstrijd tegen ASV`57 was te zien dat het team op de goede weg is.
Zonder groots te spelen werd ASV`57 makkelijk verslagen. Voorwaarts begon overtuigend en wilde laten zien dat ze duidelijk een maatje te groot zijn voor ASV`57. Tot doelpunten leidde dat niet. Na die beginfase kwam ASV`57 beter in de wedstrijd en kreeg door slordigheden in de bijna totaal nieuwe Voorwaarts defensie wat kleine kansen. Thom van der Woning, die na een rust van 1 seizoen terug is in de selectie, speelde goed en liet zien een versterking te kunnen zijn.
Voorwaarts won uiteindelijk door doelpunten van Rutger Slot, Theo Mulder, Robin Jasper en Gerran Protzman met 0 – 4 en kon daarmee terug kijken op een geslaagde kickoff van het nieuwe seizoen. Aanstaande dinsdag speelt Voorwaarts haar eerste thuiswedstrijd voor de beker tegen Rijssen SC, de wedstrijd begint om 19:30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier