Vakantiespelen voor jongste en oudere jeugd

0
689

WESTERHAAR – De jeugdvakantiespelen worden in en rondom het gebouw van speeltuinvereniging Ons Domein aan de Leidijk gehouden. Zo`n veertig vrijwilligers zijn bezig met de voorbereidingen van de spelen, die volgende week zijn.
Voor de kinderen van 3 tot en met 5 jaar begint het feest dinsdag 14 augustus met een knutselochtend van 9.30 tot 11.30 uur in Ons Domein. De woensdag is een sportmorgen terwijl donderdag 16 augustus een spelletjesochtend is met daarbij een springkussen. De kosten bedragen € 3,00 voor de hele week terwijl per morgen voor € 1,00 wordt deelgenomen. Voor de oudere jeugd tot en met 12 jaar is het programma overvol. Dat begint maandag 13 augustus als `s middags vanaf 13.30 uur een vossenjacht is.
Dinsdag is om 9.30 uur een sportmorgen in De Klaampe terwijl `s middags vanaf 13.30 uur wordt geknutseld. `s Avonds vanaf 19.00 uur is een viswedstrijd in het Veenkanaal. Woensdag wordt begonnen met de bouw van het houtdorp. `s Avonds is een piratenavond. Op de donderdag wordt vanaf 10 uur verder gegaan met het bouwen van het houtdorp. `s Avonds is de playbackshow.
De kinderen kunnen de nacht van donderdag op vrijdag slapen in hun eigen gebouwde hut. Vrijdagmorgen worden de spelen na een lunch afgesloten. De kosten voor deelname bedragen voor de hele week € 8,00. Een dagdeel kost € 1,50 terwijl de kosten voor deelname aan het houtdorp € 6,00 bedragen.(Tubantia) 

Ook wij van WesterhaarDigitaal.nl proberen zoveel mogelijk  aanwezig te zijn om dit vast te leggen.
Maakt u zelf ook foto”s en u wilt er anderen er ook van mee laten genieten….!?
Mail ze dan naar herman@westerhaar.eu

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier