Vakantie Bijbel Week Westerhaar 2010

0
838

logovbw_700
Op dinsdag 13 juli tot en met vrijdag 16 juli a.s. word je uitgenodigd voor de Vakantie Bijbel Week. (Kultürhus De Klaampe, Beeklaan in Westerhaar). Met als thema STEL JE VOOR!
Stel je voor dat wij ook dit jaar samen zingen, knutselen en naar Bijbelverhalen luisteren. Elke dag beginnen wij om 10.00 uur, vanaf 9.30 uur kun je je laten inschrijven, en eindigen om 12.00 uur. Op donderdag mogen jullie ouders om 12.30 uur ophalen, dan gaan wij de dag afsluiten met pannenkoeken eten.
Wij nodigen jullie ouders, broers, zussen, familie en vrienden ook erbij uit om Vrijdag 16 juli samen met jou naar de Vakantie Bijbel Week te komen om samen naar Henkie`s theater te komen kijken (www.kinderoptreden.nl). Matthijs Vlaardingerbroek verzorgt met zijn theater kindervoorstellingen samen met buikspreekpop Henkie. Met gebruik van poppen, verfkwasten, verhalen en goocheltrucs trekt hij door het land om kinderen en volwassenen mee te nemen in Gods verhaal en dit verhaal dichtbij zijn publiek te brengen.

De Tieners worden dit jaar verwacht om 19.11 uur bij de Klaampe om hier met z`n allen om de fiets te gaan naar de plaats van bestemming (Dalweg) om hier aan Rock solid Summer Edition deel te nemen. Tevens gaan de tieners een GPS-tocht maken door Engbertsdijkvenen. Je kunt je aanmelden bij Roelf Jan Schipper, roelf-jan.schipper@wanadoo.nl

Zondag 18 juli is er een afsluitingsdienst om 9.30 uur in de Hervormde Kerk in Westerhaar. (Graag om 9.15 uur aanwezig zijn)
Deelname is GRATIS, wel wordt er elke dag gecollecteerd voor Henkie`s theater, die hiermee goede doelen steunt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier