Uniek jubileumconcert Chr. Mannenkoor Westerhaar.

0
1291

 

afbeelding_001_640x480_400

Het is bijna zover. In januari van het jaar 2010 hoopt het Chr. Mannenkoor Westerhaar haar 40-jarig jubileum te vieren, als begin van alle festiviteiten, die georganiseerd gaan worden rondom het 125-jarig bestaan van Westerhaar.

In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de voorbereidingen van een concert met veel muzikale hoogtepunten, een gevarieerd programma en een aantal enthousiaste medewerkers.
Zo is Heleen Heine te beluisteren, zij zingt een paar prachtige liederen met het mannenkoor en de sopraan Ardie Emons, die klassieke nummers, zoals het Ave Maria, voor haar rekening neemt, er komt een doedelzakspeler, Esther v.d. Schee zal het koor met viool begeleiden, Erik lamberink op orgel, Luco Hans op de piano, er is een groep mannen, die laat horen, hoe barbershopmuziek klinkt, er worden zeemansliederen gezongen en gospelmuziek, kortom: het wordt een muzikale avond, waarin veel te beluisteren en veel te genieten is.

Dit bijzondere concert o.l.v. dirigent Fred van Dijk wordt gehouden in de Geref. Kerk aan de Wollegrasstr. in Westerhaar op zaterdagavond, 23 jan. 2010. Aanvang: 20.00 uur.
Entree is: € 7,50 p.p. In de voorverkoop t/m donderdag 21 jan.: € 5,- p.p.
Donateurs krijgen op vertoon van hun donateurskaart € 2,50 korting op zaterdag aan de zaal.

In de voorverkoop zijn de toegangskaarten te verkrijgen bij de volgende adressen: Boekhandel Bruna in Vroomshoop en Vriezenveen, Spar supermarkt in Sibculo. In Westerhaar: Modehuis Klinkhamer, Bakkerij Slomp en tankstation Haarhuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier