Uitnodiging informatieavond vrijwilligerswerk

0
743

logo_vrijwilligersOp 14 oktober aanstaande organiseert het Informatiepunt Vrijwilligerswerk een informatieavond voor alle vrijwilligersorganisaties in Twenterand. Op 24 september is de uitnodiging verstuurd naar alle vrijwilligersorganisaties in Twenterand.

Tijdens de informatieavond, die zal plaatsvinden in het gemeentehuis te Vriezenveen, worden diverse voorlichtingen aangeboden, waarvoor belangstellende vrijwilligersorganisaties zich kunnen inschrijven via het aanmeldformulier dat met de uitnodiging is toegestuurd. Men kan zich voor de volgende voorlichtingen inschrijven: Fondsenwerving, PR en communicatie, Aan de slag met jongeren en Kwaliteitsonderscheiding Vrijwillige Inzet: Goed Geregeld. Daarnaast zal er een presentatie worden gegeven over Maatschappelijke Stage en zal het IVT een presentatie geven over haar werkzaamheden. Samenwerkende partners zijn de gemeente Twenterand, de Cultuurmakelaar, Plattelandsjongeren Overijssel, CSG het Noordik, en het ROC van Twente. Meer informatie over de aangeboden voorlichtingen en het programma van de informatieavond vindt u in de nieuwsrubriek op de website van het IVT: www.vrijwilligerswerktwenterand.nl. Hier kunt u ook het aanmeldformulier downloaden.

Heeft u ook interesse voor deelname aan deze avond of heeft u vragen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@vrijwilligerswerktwenterand.nl of bellen met 0546 481450

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier