Tennisvereniging heeft ambitieuze plannen

0
650

logo_tvwv_102Donderdag hield de tennisvereniging Westerhaar haar jaarlijkse ledenvergadering in het clubgebouw aan de zwembadlaan in Westerhaar.
In de uitnodiging was het de leden al duidelijk gemaakt dat er grote behoefte bestaat aan de uitbreiding van het aantal vrijwilligers. Voorzitter Roy Langeler gaf aan dat er veel leden zijn die jaar in jaar uit hun uiterste best doen om de vereniging in stand te houden maar dat uitbreiding toch noodzakelijk is om in de nabije toekomst de tennisvereniging overeind te houden. In aanloop naar deze ledenvergadering was de roep van het bestuur al opgemerkt en enkele leden hadden zich al gemobiliseerd.
Het bestuur had dringend behoefte aan uitbreiding, maar nog groter was de nood bij de Technische Commissie en de Kantine Commissie. Aan het eind van de avond waren beide commissies echter weer op sterkte. De Kantine Commissie wordt versterkt met Janneke Veenstra, Ronnie Jasper en Géanda Protzman terwijl de Technische Commissie weer een Vriezenveens gezicht krijgt met Diana Elzinga en Gert Wessels.
Ook op bestuurlijk niveau was er groot nieuws. Na een zoektocht van meer dan een jaar was er eindelijk een opvolger van penningmeester Erik Lamberink gevonden. Ard Naberman is de nieuwe financiële man van de T.V.W.V.
Ambities zijn er ook voldoende. Hans Letteboer van de commissie Parkzaken wist te vertellen dat we komend seizoen gaan starten met de aanleg van een mini tennisbaan waarop de kleinste jeugd de beginselen van de tennissport kan worden bijgebracht. Deze minibaan kan mede tot stand komen door een toegezegde provinciale subsidie. Ook de kindvriendelijkheid en met name veiligheid zal komend seizoen meer dan normale aandacht krijgen.
Een bos bloemen was er voor de scheidende penningmeester Erik Lamberink en voor Jens Post die de taak van verenigingscompetitieleider overdroeg aan Reint Smit.
Al met al een avond die voor het bestuur een prachtige wending kreeg en die de tennissport in Westerhaar weer een extra “boost” geeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier