Tennisclinic in Westerhaar

0
704

In samenwerking met de gemeente Twenterand heeft de tennisvereniging Westerhaar de afgelopen weken schooltennis aangeboden aan alle leerlingen van de basisscholen in Westerhaar. Deze lessen werden gegeven door een heuse tennisleraar tijdens de gym-lessen in de Klaampe. Daarnaast is op 23 april, samen met Voorwaarts, korfbalvereniging SDO en de Atletiek Vereniging Twenterand, een sportinstuif georganiseerd. Basisschool kinderen konden zo kennis maken met diverse sporten.
De tennisvereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk sluit deze activiteiten af met en tennisclinic.

Introductie scheiding

 Op woensdagmiddag 30 april zijn alle kinderen welkom op de tennisbanen aan de Zwembadlaan in Westerhaar. Tennisleraar Rudi Otten zal dan wederom de kids meenemen in de beginselen van dezeprachtige sport. Kinderen die aan alle drie de evenementen hebben deelgenomen en daarbij dus drie stempels hebben verdiend wacht een leuke verrassing. Uiteraard zijn alle kinderen deze middag van harte welkom.
Mocht je besluiten om deze middag lid te worden van de tennisvereniging dan krijgen jullie een gratis racket en mag je ook gratis een aantal “echte”tennislessen volgen. De tennisvereniging kan jullie dit mede aanbieden omdat de provincie Overijssel hiervoor een subsidie beschikbaar heeft gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier