Swingende start Westerhaar`s Next Top Model

0
651

logo_wnt_600_01De eerste foto`s van Westerhaar`s Next Top model staan in het fotoalbum.

Op Tweede Paasdag was het al vroeg gezellig in de studio bij Niek Erents.

De camera`s en overige apparatuur stonden al klaar om de kersverse modellen vast te leggen tijdens hun eerste fotoshoot. Kappers, visagisten, stylisten en presentatrices waren aanwezig om de toch wel nerveuze meiden,op hun mooist te laten schitteren! Na een stoere ‘shoot`, in Fox-kleding op een gave scooter, was het tijd voor de eerste workshop met Marcus van Teijlingen.

Eerst kon iedereen genieten van een spetterend optreden met Anne floor op de muziek van Dirty Dancing. Daarna was het de beurt aan de meiden om hun vaardigheden aan het plubliek te tonen. De eerste passen waren nog wel wat onwennig, maar al snel toonden de modellen meer lef en werden hun mooie lange benen en armen in allerlei poses getoond! Marcus gaf alle meiden het gevoel, dat ze mooie jonge vrouwen zijn, die de komende weken Westerhaar en omgeving versteld gaan laten staan!
Na een strakke groepsfoto, in witte kleding van Dogger Fashion, was het tijd voor de portret foto`s. Weer moest er geflirt worden voor de camera van Niek. Dit alles werd afgewisseld met interviews door de vaste presentatrices van het programma, Kim en Renny .

Het team van WesterhaarDigitaal zal iedere week verslag doen op film en foto via de website www.westerhaar.eu Via deze website kan er ook gestemd worden op uw favoriete model en zodoende bepaalt u mede, wie er wekelijks in de race zullen blijven voor de fel begeerde titel ‘Westerhaar`s Next Top Model`.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier