Supergezellige afsluiting Themaweek Fit & Gezond!

0
686

themaweekDe hele week waren er talloze aktiviteiten in het kader van het thema. Zo zijn enkele groepen naar de groenteboer geweest  voor een kijkje in de keuken, zijn enkele groepen voor een sportmorgen naar het Kulturhus geweest, waren er allerhande proeverijen, een heleboel knutselwerkjes en zijn de hoogste groepen volledig op de hoogte van alle ins en outs van het lichaam.

Ook waren er enkele gastlessen van onder andere judo en streetdance, wat bij de kinderen goed in de smaak viel. Deze week viel ook nog mooi samen met het jaarlijkse Twenterand Korfbaltoernooi, waarbij groep 5/6 een prachtige 2e plaats behaalden, en ook groep 7/8 een prima resultaat behaalden!

Donderdag was echter voor de kinderen de finaledag, de meeste klassen gingen zelf aan de slag, en maakten de heerlijkste vruchtensalades, fruitshakes, gehaktballetjes, fruitspiesen en nog veel meer lekkers. Alles werd uitgestald en kon geproefd worden, intussen lieten de kinderen elkaar de mooiste danspasjes en stoerste ‘moves’ zien. Als afsluiter werd er door de hele school, en ja, ook door de leerkrachten!, één gezamelijke dans uitgevoerd!

De avond was gereserveerd voor de ouders, grootouders en familie en vrienden van de kinderen, waarin er door de hele school leuke aktiviteiten en tentoonstellingen over het thema te zien en te doen waren. De Ouderraad verzorgde de inwendige mens, met drinken, en met lekkere bowl en fruit- en groente hapjes (eventueel met een flinke schep chocola, misschien niet zo gezond, maar wel erg lekker!).

Het waren geweldige dagen, bij dezen willen we dan ook iedereen bedanken die er op welke manier ook zijn medewerking aan heeft verleend.  En de kinderen weten het zeker: Fit en Gezond bezig zijn is niet saai, maar superleuk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier