Succesvolle Kinderkleding en speelgoedbeurs.

0
613

kinderkledingbeurs3oktober15.jpgZaterdag 3 Oktober werd de grote kinderkleding en speelgoedbeurs georganiseerd in het Kulturhus de Klaampe door Monique Jager.
De beurs is goed bezocht en de organisatie kijkt terug op een geslaagde dag. Binnen konden de bezoekers genieten van heel veel leuke spullen voor aardige prijsjes bij meer dan 75 stands. DSV heeft prachtige demonstraties uitgevoerd waarvan het publiek kon genieten. Daarnaast kwamen er heel veel blije gezichtjes tevoorschijn na het bezoeken van de schmink en glittertattoo kraam, prachtige haarcreaties werden er verzorgd binnen, mooi op de foto en smullen bij de lekkere snoepkraam van het Zoete Geschenck. Binnen in de V-Sterij was een gezellig terras voor de ouders, kinderen konden aanschuiven in de “herfst” knutsel hoek van Kinderopvang de Cirkel of even spelen op het mooie springkussen. Buiten was het een feestelijk ontvangst met een mooie draaimolen, smullen van versgebakken stroopwafels en konden de kinderen ponyrijden.
Alle standhouders en bezoekers worden hierbij hartelijk bedankt voor hun komst naar de beurs. De volgende beurs wordt georganiseerd op zaterdag 9 April 2016. Noteer nu alvast deze datum in de agenda en zorg dat je erbij bent, te leuk om te missen.

Introductie scheiding

kinderkledingbeurs3oktober15.jpg

optredenbeurs2015.jpg

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier