Subsidiecampagne “Poen voor Groen” van start in Twenterand

0
1467

Op 1 september a.s. start in de gemeente Twenterand de actie “Poen voor Groen”. Deze actie wordt door de Stichting Duurzaam Thuis Twente georganiseerd namens zes Twentse gemeenten. Doel van de actie is om huiseigenaren te stimuleren hun woning energiezuiniger te maken met kleine duurzame maatregelen.

Poen voor Groen is opgezet in het kader van de landelijke Regeling Reductie Energiegebruik (RRE). Concreet houdt de actie in dat een inwoner van Twenterand tot € 50,- geld terug kan krijgen als subsidie voor de aanschaf van energiebesparende artikelen bij een deelnemende winkelier.

Subsidie voor aanschaf kleine duurzame maatregelen
Inwoners van Twenterand die energiebesparende materialen zoals ledlampen, tochtstrippen, radiatorfolie of andere duurzame producten aanschaffen, worden hiervoor beloond. Zij ontvangen tot 50 euro als subsidie terug als ze meedoen met de actie.

Meedoen is heel simpel… 

Meld je aan op de actiewebsite PoenvoorGroen.nl
Koop een energiebesparend product bij een deelnemende winkel
Dien de kassabon in op de actiesite
Ontvang na goedkeuring het aankoopbedrag (max. 50 euro) terug op je bankrekening
Start campagne met lancering actiewebsite PoenvoorGroen.nl
De campagne gaat op 1 september van start met de opening van de actiewebsite PoenvoorGroen.nl. Inwoners van Twenterand kunnen tot 31 maart 2021 deelnemen maar OP=OP. Zodra het subsidiepotje van de gemeente leeg is, stopt de actie.

Op de actiewebsite is meer informatie te vinden. Ook staan hier de actievoorwaarden, de lijst met voor subsidie in aanmerking komende producten en de deelnemende partijen vermeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier