Stem op stier Johannes, nummer 9

0
831

cda_ledenvergadering1__122010_997

cda_ledenvergadering_122010_644WESTERHAAR – Je moet toch wat als je als politicus wil opvallen in het campagnegedruis van de afgelopen dagen. CDA-raadslid van de gemeente Twenterand Johannes Schipper uit Westerhaar bedacht een wel heel ludieke actie om zichzelf onder de aandacht te brengen. Hij heeft zijn naam en partij op CDA-groene spermarietjes laten drukken.

“Ik werk zelf als adviseur en verkoper van stierensperma voor Semex Holland. Ik vroeg voor de gein of het niet mogelijk was om mijn naam daar op te laten drukken. Een paar dagen later had ik een tas vol CDA-groene rietjes thuis”, lacht hij. “Overigens zijn de rietjes leeg hé. Dat vraagt iedereen.”

Schipper denkt dat de actie bij kiezers op het platteland wel aanslaat. “De boeren kennen het allemaal wel. Er wordt altijd wat lacherig over gedaan, maar het is een luchtig opstapje naar een gesprek over politiek.”

Schipper is met zijn rietjes zelfs in Den Haag bekend. “Ik heb Sabine Uitslag ook een paar rietjes meegegeven. Ze vond het een leuke actie en ging ze zeker in Den Haag laten zien”, lacht Schipper.(Tubantia)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier