Start naschoolse activiteiten Brede School Twenterand

0
619

logo_gemeente_twenterandOp woensdag 13 januari 2010 heeft brede schoolcoördinator Karin van Amelsvoort het eerste exemplaar van het programmaboekje met naschoolse activiteiten Brede School Twenterand uitgereikt aan wethouder Jan Binnenmars. In dit boekje is het programma met activiteiten opgenomen voor de maanden februari tot juli 2010 voor de vier kernen in Twenterand.

Na schooltijd worden korte cursussen georganiseerd waarin leerlingen van het basisonderwijs kennis kunnen maken met leuke en interessante vormen van vrijetijdsbesteding. Het programma wordt deze week verspreid op alle basisscholen aan alle oudste kinderen uit een gezin.

Met aanbod naschoolse activiteiten wordt uitvoering gegeven aan de Brede Schoolvisie Twenterand. De Brede School is een samenwerking van verschillende partners met als doel onder andere het verbreden van de zorg rond kinderen en het stimuleren van hun sociale, culturele en sportieve ontwikkeling. Per kern is in de gemeente een brede schoolplatform actief waarin de brede schoolcoördinator, het onderwijs en partners uit welzijn, sport en cultuur met elkaar samenwerken aan een invulling van de Brede Schoolvisie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier